____________________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________

6.8. 2011

V sobotu jsme se s vypravili na agility soustředědí u Zbraslavi. Jeli jsme s Šedovýma a vezla nás Míšina mamka. Jela i moje mamka a samozřejmě i Míša. Simbynka měla v zadu luxus, protože její přenoska zabírala téměř celý kufr :D Proto byl Benji vepředu. Když jsme přijeli do areálu MSKS, už tam byla i Ivet a dozvěděli jsme se, že předávání pokojů bude až za hoďku… Začalo pršet a když jsme vybalovali všechny věci z auta na pokoj, byla to doslova pohrama. Nějak jsme to zvládli a pochvilce maminky odjeli… Huráá ;D Do prvního tréninku, který byl odpoledně jsme měli ještě dost času , tak jsme s Míšou vyrazili na terasu: Všichni si tam dávali horkou čokoládu, tak proč bychom si ji nedali i my? Paní servírka už toho měla zřejmě dost, jak jsme jí oznámili naši objednávku ;D Nelitovali jsme… čokoláda byla vážně výborná ;) Zanedlouho začal první trénink a to s Ivetou. Trénovali jsme „hop“ a pár sekvencí s tímto pro nás náročným povelem a nakonec jsme si dali rovinku ;) Po tréninku jsme uskutečnili „procházku“ po areálu a narazili jsme na kladinu, kretá tam byla „napořád“, a tak jsme ji naučili Benjika a já se Simby jsem si ji jen párkrát prošla… Taky jsem tu potkala mou kamarádku Míšu, která je z Rajhradic, byla tu se svou fenkou labradora, Alicí. Večer, když jsme byli venčit jsme se venku potkali skoro všichni a tak proběhlo hromadné vypuštění všech našich pejsků… Čehož jsme další den na tréniku litovali, protože psi nechtěli běhat, aspoň teda Simby ne ;) Spát jsme šli až v neděli, totiž po půlnoci ;D

 

7.8. 2011

V 7:30 nás vzbudil budík (hajzlík jeden) ;D Co už, vstávat se musí, hlavně když nás čekal trénink… Takže ač neradi jsme se pomalu vybatolili ven z postele, a to asi tímto způsobem: Sedli jsme si, a zase lehli… A to si asi můžete domyslet, jak dlouho nám to trvalo… V takovémto tempu jsme přišli na trénink poslední ;D Jak jinak. Trénink byl s Ivetou, ale byla to nuda. Pár rovinek a hurá na oběd. Na oběd jsme měli menu, vepřový řízek s „bramborovou“ kaší. Fůůj :/ Po obědě jsme šli na pokoj, trošku si odpočinout a slyšely jsme pár nadávek na Benjikovo štěkání, takže jsme usoudili, že to je asi nejhlučnější pes v ubytovně, nebo jak to nazvat ;D Od té doby musel chodit všude s námi, ať už na oběd, nebo na noční aktivity ;) :(  Jelikož Iveta zrušila odpolední trénink, jako náhradu jsme měli výuku frisbee. Naučili jsme se několi verzí hodů a taky nějaké triky ;D Bylo to super a nakonec nám to taky v reálu předvedla Katka a choďák Black… Po frisbee jsme se všichni domluvili a dali si sraz na terase, kde se hráli aktivity! Bylo to super, v týmu jsem byla s Míšou a se Sárou, takže neporazitelná trojka ;D Samozřejmě, jelikož neporazitelná, tak jsme to taky vyhráli s nadhledem… Beztak to bylo tou kolou a rumem… Žejo, Míšo? :D No a po výhře a gratulaci(která nebyla) se šlo na pokoj kde jsme šli spát a ve snech se těšili na další trénink… Dobrou noc… ;)

 

8.8. 2011

Vstávali jsme… ani nevím, prostě v rozmezí od 8-9 hodin, ale bylo stejným způsobem, jako u předchozích dnů… ;D Trénovala nás dnes ráno Iveta, ale přihlížela i naše nová trenérka Aneta. Ukázali jsme jí co ne-umíme na rovinkách a sekvencích, co nám vymyslela Iveta. Po tréninku byl obídek, opět menu a to kuře s rýží. Akorát ta rýže byla nebezpečná a vyskakovala nám z talíře-a nebo jsme ji vysypali my? No to určitě néééé ;P Prostě jsme to všechno s Míšou shrnuli na hromádku a říkali, že je to město ;DD Druhý trénink odpoledne byl s Anet. Trénovali jsme už v pokročilých, což mě velice mile překvapilo. Naučili jsme se spiny(teda aspoň jsme se o to pokoušeli),  a nakonec jsme udělali jeden super jumpingový parkur, kde bylo sedmnáct překážek! Trénink byl vážně super ;D  Ale byl by ještě lepší, kdyby nepršelo ;) Když jsme byli na pokoji, přijeli rodiče se zásobami… „My něco slavíme?“ napadlo mě, když jsem vyděla ty plné kabele… Ale pochvilce se odhalilo, že polovina je nacpaná oblečením… Ale to papání taky dovezli ;D Potom nás vytáhli na prochajdu po areálu a nakonec jsme zašli na čokoládu. Přišel čas loučení a rodiče odjeli. Ještě jsme potom s Míšou poseděli u kroket… Svělá večeře, že?! :-) Potom jsme šli spát a nechali si zdát sladké sny ;)

 

9.8. 2011

Dne jsme se rozhodli, že bychom aspoň jednou mohli přijít na trénink včas a tak jsme hned vstali… Ráno nás měla Iveta a dala nás do pokročilých, což nás velice překvapilo! Běželi jsme super parkur od Anet, který měl devatenáct překážek. Po zkončení tréninku jsme utíkali na obídek, zrovna jsme neměli objednané meníčko, takže si Míša dala smažák a hrancle, ale já jsem neměla hlad, takže jsem si objednala jenom hrancle ;) A potom dlouhý odpočinek na pokoji až do čtyř hodin a pár minut, kdy byl odpol. trénink s Anet… Byli jsme rozděleni do tří skupin, a to začátečníci, kteří byli od tří, pokročilí medium což jsme byli my a pokročilí small byli po nás. Trénovali jsme francky, čili otáčení za zády, nebo jak to vysvětlit, potom super parkur ve kterém byla i kladida se slalomem a nakonec na zničení pejsků byla rovinka ;D  Pak jsme se vydali na hon za obchodem, ale marně, už byl zavřený ;) Spát jsme šli asi v jedenáct hodin…

 

10.8. 2011

Budík jsme měli natáhnutý na osmou. Moc jsme se těšili na trénink, protože byl s Anet. Naučili jsme se houpačku, procvičili látkový tunel a měli jsme taky pár cvičení na okolo. Na konec byla „neobvyklá“ rovinka ;) Po tréninku byl oběd, to jsem si dala zel. salát, ale byla to spíš nakrájená zelenina ;) Míša si dala řízek s kroketama. Nakonec jsme si objednali horkou čokoládu… Následoval jako vždy odpočinek na pokoji do dalšího tréninku, na který jsme se velice těšili, protože jsme zjistili, že ho bude mít Anet ;) Udělali jsme super parkur, ve kterém bylo dvacet překážek a byl i s číslama, takže jsme měli sami prohlídku… No prostě jako na závodech. V parkuru byla i kladina, houpačka a látkový tunel, takže pro nás docela těžké, ale řekla bych, že jsme to zvládli bravůrně… Teda hlavně pejsci… Pak ke konci si Anet vytáhla Berryho a ukázala nám, jak ten parkur běží opravdový profík… Ani jsme se nenadáli a už byla v cíli ;) Po skončení tréninku a uložení Simbušky do přenosky nám Katka a Maruška prozradili jedno tajemství: Prý v lese našli chalupu, která je zavřená pouze na klacek… Ctěli ji otevřít, ale nechtěli být na to sami a tak nás vzali s sebou, ať když tak zdrháme s nimi… Přišel ten moment otevření… Všichni pár metrů  od dveří a v duchu jsme Marušku povzbuzovali, aby to otevřela ;D Vyleze snad ježidědek? Nebo masožravé srnky? ÁÁá, ona tam byla kostka sena… To bylo odhalení!!! Chatu jsme zavřeli a šli jsme zpět do areálu… Už byl skoro večer, tak jsme šli na pokoj z holkama a klábosili u frisca, ale pšššššt, to je tajemství ;D Kolem půlnoci se šlo spát ;)

 

11.8. 2011

Vstávání kolem osmé hodiny a ráno byl trénink s Ivetou. Byl parkur s dvaceti překážkama, ale museli jsme to dělat podle ní, takže nic moc :/ Na oběd jsme měli menu-kuřecí plátek s broskví a amer. Bramborami, které byli mimochodem moc dobré ;D Zase odpočívaní na pokoji a potom odpolední trénink s Ivetou. Připravila si pro nás parkur s dvaceti překážkama. Tento trénink lítali hodně včely, takže to bylo napříjemné, ale až to trochu přestali, šlo se fotíít na překážkách… No super! ;) No a večer jsme šli nahoru na terasu si dát něco dobrého a hlavně probrat dnešní den atd., a najednou jsme uslyšeli Katku, jak volá: „Pomóc! Black se dusí!“ No a v tu ránu byli všichni na pokoji číslo 16 a nastal totální chaos… Už se chystali auto, že se pojede k veterinářovi, ale bylo to lepší, tak jsme Blackovi dali nějaký prášek a usoudilo se, že spolkl nějakou večelu a ta ho píchla do krku… My jsme s Míšou „jen“ přichlíželi a Simby si zatím klidně spinkala na pokoji v přenosce ;D Tak, vzrůša bylo dost a potom hned spát ;)

 

12.8. 2011

Poslední den, takže jak jinak- nechtělo se nám vstávat… Ale nakonec jsme museli takže… Ranní trénink byl s Ivetou, ale asi jenom půlku, protože na tu druhou odjela k lékaři a měli jsme Anet. Zaběhli jsme si pár sekvencí a mezi tím jsme se dívali na Míšu, Ivetinu sestru a Bryy, jak koušou… Teda spíš Bryy ;D Ke konci jsme postavili parkur na odpoledne. Tento trénink mě taky píchla vosa, měla jsem ji v pamlskách ;) Na oběd jsme si dali smažák s hranolkama… Na odpolední trénink se Iveta už vrátila, takže byl s ní… Zaběhli jsme si ten parkur, ale hodně pražilo slunko, takže to skoro všichni psi běželi klusem, někteří jenom jednou… Sklidili se totálně všechny překážky a následovala ta nejhorší část- balení ;D Nějak jsme to přežili a zanedlouho přijel odvoz, totiž Míšini rodiče a jelo se domůů ;D Toť vše, snad zase za rok ;)